Dakloosheid in Eindhoven

De campagne www.iedereenonderdak.nu is afgelopen

Er is naar liefst €179.000 opgehaald voor de campagne www.iedereenonderdak.nu .
De opbrengst van de campagne komt ten goede aan werkervaringsproject Bakkie040

Hoe staan we ervoor:

Ambities waarmaken

Daklozen moeten zo snel als mogelijk weer zelfstandig wonen en door werk de regie weer over hun eigen leven krijgen. Om die ambities waar te maken, heeft de gemeente Eindhoven een overeenkomst gesloten met Springplank, die het nieuwe beleid gaat uitvoeren in samenwerking met NeosErvaring die Staat en Leger des Heils.  

Het campagnedoel ‘Bakkie040‘ is een aanvullend werkervaringstraject dat door Springplank wordt opgezet. Bekende en minder bekende Eindhovenaren,  bedrijven en partners die deze campagne een warm hart toedragen, maken het baristaproject mogelijk. Voormalig daklozen 

Over deze campagne

De campagne iedereen onder dak .nu is een initiatief van woningcorporatie Trudo en Rotary Eeckaerde. Het doel van de actie is tweeledig: meer aandacht vestigen op het groeiende probleem van dakloosheid en voldoende geld inzamelen voor baristaproject ‘Bakkie040’ van Springplank.

Woningcorporatie Trudo levert de ruimte. Rotary Eeckaerde zet eigen expertise in en roept de hulp in van het bedrijfsleven.  Samen zamelen we geld in voor dit initiatief. Alle donaties komen volledig ten goede aan het goede doel.  

Rotary Eindhoven Eeckaerde
Scroll naar boven